DRAGANA JE NAJBOGATIJA NA ESTRADI, A ZNATE LI KOJE 2 ŽENE JE PRATE U STOPU? Jelena Karleuša NIJE NI BLIZU toga
Foto: Kurir tv printscreen

DOMAĆINSKI

DRAGANA JE NAJBOGATIJA NA ESTRADI, A ZNATE LI KOJE 2 ŽENE JE PRATE U STOPU? Jelena Karleuša NIJE NI BLIZU toga

Ovo su 3 najbogatije dama na našoj estradi

Objavljeno:

Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović najbogatije su muzičke zvezde u Srbiji. Njihovo bogatstvo se broji u milionima evra, a osim noivca poseduju nekretnine, imanja, jahte, firme.

Dragana Mirković i nakon razvoda ostaje najbogatija pevačica, a njeno bogatstvo se procenjuje na 100 miliona evra. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat, ali to joj ništa ne znači.

- Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi greše kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću.

Dragana Mirković i nakon razvoda ostaje najbogatija pevačica
Dragana Mirković i nakon razvoda ostaje najbogatija pevačicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena sa 80 miliona evra. Fold zvezda pored nekretnina u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, poseduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do pre nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

Vicešampionka na ovoj listi
Vicešampionka na ovoj listi foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bogatstvo Cece Ražnatović procenjuje se na 40 miliona evra. Jedna od najplaćenijih pevačica ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a koncert na Ušću je na svetskoj listi najposećenijih.

- Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osećanje, pažnju i ljubav.

Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: F.S./ATAImages

Zdravko Čolić važi za jednog od najskupljih pevača na Balkanu, a 2019. godine postavio ej rekord sa 6 koncerata zaredom u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 25 miliona evra.

- Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želeo da prenesem na ćerke. Nije sve u parama i u bogastvu - govorio je Čola svojevremeno.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je "teška" 20 miliona evra. Pre nekoliko godina ona i njen suprug Duško Tošić kupili su vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrednu oko 3 miliona evra.

- Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u nemaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drugačija od ostalih ličnosti u šoubiznisu.

Bonus video:

01:45

Ceca o Slađani Milošević i razvodu Dragane Mirković

(Espreso/Informer/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.